Begeleiding/ hulp/ advies waar u thuis met uw hond tegenaan loopt

BEGELEIDING

Mijn naam is Marlene van den Berg, Zoals jullie misschien al weten ligt mijn belangstelling , opleiding, en ervaring vooral in het gedrag en welbevinden van de hond (en baas). Graag wil ik dan ook via hondenschool Horst het volgende aanbieden:

(individueel) DENK AAN: Hulp/advies bij dingen waar jij  met je hond in een thuissituatie tegenaan loopt. Advies/begeleiding bij het uitzoeken van een pup/hond.

Dus welk ras of type hond past bij mij en mijn gezin, een juiste keuze die zoveel mogelijk voldoet aan jou verwachtingen kan veel leed voorkomen. Realiseer je dat iedere hond (ras) eigenschappen heeft die min of meer vast liggen in zijn genen. En dat je er een “gezinslid” bij krijgt die wel 15 jaar kan worden dus neem geen impulsieve beslissing die alleen gebaseerd is op het uiterlijk van de hond.

Advies/begeleiding van honden die via een stichting vanuit het buitenland in Nederland geplaatst zijn.  Deze honden hebben vaak veel meegemaakt, het vergt wat tijd en begrip maar dan heb je  vaak een hele leuke (dankbare) hond in huis.

 In sommige gevallen waarvan ik denk dat het iets oplost ben ik bereid de hond zelf te trainen. Kosten gaan in overleg en hangt af van de ernst en de duur van de training.

 

 

Voor info of afspraak bij voorkeur per mail marlenevandenberg@hotmail.com                                        
Marlene van den Berg 06-55767832